BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork met een wrap van groene kool

 
 
 
 

BensBQ

Gemarineerd
Berichten
1.775
Afgelopen weekend hadden we een feestje omdat de vrouw jarig was geweest. Voor de zaterdagavond stond een planning van zo'n 20 man dus misschien ff wat voorbereiden op de Q voor deze avond.

NAdzS1AtN3ZWX5qIbC-MirFVId56sni1ftPmlYalY_0qMzUJmspuxoBcKR8RQxwfX8HScQt1ka0-gBl436QnbBEvNbVH9jYBPfkTuQA0skscFbzo0zcAYyFKjxkcWJYiuw1IeORq4Q=w876-h657-no


Iets wat lekker is en makkelijk op te warmen is natuurlijk pulled pork. De procureurs ge?njecteerd met All Brine.

rFSS6rx7DSRrMsMUMscZO1p1H9AgV-4ahzw6sdu3qbX7CGO_ecHFoXPgh7As7zoP-bXY3gM4uRK2C_z9fcuXmH72yVAWDxdoj_vBiWnb6wlvHbIt_c0xO79LAGwgt9ijbelUxJ7HPQ=w876-h657-no


Vervolgens een rub van Captain's Luck.

1ZTcCBKJ2T2uTWAdMJ3Sph9_P5rYibVOB_TZEr_OUyZ8DtD8enIn0ZC5XkAPArDsbV4__ZuchIKhQaxoikq_dowIK5oXAtnCkYyST2VcR-HoDWCGnV8YlElh9oJ0e27SCooXJ38TUg=w876-h657-no


En wanneer we een temperatuur hadden van zo'n 125?C mochten beide procureurs erop.

n28-f7UbE0ahjADWwaT9ny37b1S0YLP34e73jV8_3TLoCqevgRA34_maA16fZkL8iFqUEsPMv7F-oWu9MRLcW-7zZZO6nXaWqwcMpc9W4xSZ4mVbNC9SrrOSDX8lpC6fXkC7r2N5-A=w876-h657-no


In de tussentijd wat blokjes buikspek snijden voor de burnt ends.

NSB9aLlkgX6jopAB7uPdEOblqvFvA0vqalyVSpBBG4hwAPh3_sNdI2afsUXpRScusTyfdWLVnEUOXvwrJ43LAhGN15lEWTKqecZCja3pmgaN8f330Ub2cZGKuSsPJpJQA9zIGq9niw=w876-h657-no


Even lekker gekruid met een All Purpose Rub.

eXsOWMglz6G2VYd_YvM7H9LsrQ4KqDvyoDVDk7kvjWoXs203GjMq6exLW_ECRevsaLMO6jG-sXhbTbaC8110QCRPXQInZJNM2ObHPD_costuHWByZZ6p0P9dRuoc801pcNj5mDCvgg=w881-h657-no


En op het plateautje boven de procureurs konden mijn blokjes gelijk mee garen.

8I1yFrB9oJasXgWCtQUNs64MsZN80i3sNEGihA7LHPBESlX-tWkofa8VHu8YjxI4KWfCvQvXkbKJ-gcHtJwjwqdxC9jyy6wPFt02-s-iVoSdnoKKdW0qcu1V3X9sZrrpednrzVNx3Q=w876-h657-no


Even lekker garen in de rook van een blok appelhout.

Q11ldLHUmSepbI9WzNPhdcyaXze4OE2-8mxzYPYGXmq80YXfTctbQiHHiPO06clFxOczxhyTyR_upxWiij1-MWto05M-NGy314hlB7gCuqgvweNtkvi9PHSYcZxQmqOihp1QZWevpg=w876-h657-no


De procureurtjes gaarden we tot zo'n 70?C, ff inpakken met wat boter en een scheutje Jack.

R3-Q2zlZV6LKtDWX2K6mdiB4Y08okF2Yc8-mqEtiQh_NFiB5DCpOFkjTyJxdFudUQqRdovgLJMKosdHqE-iDpJLKOVtkB90mqr1CJ_DcCzQT0cdNnf5zXTUnkm-WboRJAikl12fu0Q=w876-h657-no


De pork belly burnt ends mochten er na 3 uurtjes nog even op met wat bbq saus.

6v0ru_8jsSo7mvZKy3vuY0RGyxVApL0qDaFCgQq7Wmo8mfaCvm6ewzKN15zdaRMvZpPBtNV1C6yeyx5q6QaS1lFuMGG7iabc3hP83vb9IGyPz1F-OI6vsTBiA7iMzHpH_pCWsUmmbQ=w876-h657-no


Natuurlijk ook wat kip in de BensBQ kipsat? marinade gezet (verder geen plaatjes meer van)

e0W5Ur3hXPqxj9yVROjzOuoaskILrW7Fxv4qwGkHEWq2xymZ_k4F2_EU-FCUf1dfKY319oHuFrRir05us1tGHIbOgMejP4k8ZNrHtMSCtJO1_Q7mEZeSGt8Xpv2fwJPH_qB_yAxfjA=w808-h604-no


De burnt ends waren al even klaar toen onze pork een kern van zo'n 92?C aantikte en lekker boter gaar voelde en na wat rusten even de vuisten erin ;)
Meer plaatjes van ons party avondje heb ik niet maar als je wat overhoud...

kADV0MI410DDtwwsyBiW-SH9cig2yMN8gfCHXs2cQ8juJWIE3Q_39nxKLje2DKKkaQvA_5wI7AC0niTGfuHfiLPw4CMILRVFYeoakBBY5WGiPg4mR5fUhyNoJ_ZkvFt2qzZENyn-wg=w876-h657-no


Een paar bladeren groene kool zo'n 5 minuten gekookt, dan vullen met pulled pork en wat atjar.

uum9HQInO2w6BELzOppc77B3JVNo6iGQbBfwzCNwlZhEzXdi22W-uPpTQBYGgInp-Z3Ec6yz4fvZaF_N04-Qex2L0t8AN8zLLIXhQvJM6QohmJxIavDzqTIdGnEks9LgzGl82V4gmQ=w876-h657-no


Terug op de bbq met een drizzle olijfolie.

3y00Xe7h9sQTScvGuyWIGNxR2VRB6FIY3_JPDekbJoAiSnhrsxkMKNFGReo1F9ECvAvF9TCz7xZerntx5JxNCnahSmq7WaIGGn7QWBb_3Ik58-xQbAU_0nxwi_gAZ3Q-0ffth1oIHg=w876-h657-no


Top, nooit eerder gemaakt/gegeten maar dit smaakt echt super!






 
Lekkere plaatjes Ben. Van harte met je vrouw by the way. Leuke restjes oplossing.
Toch maar voor de classic burnt ends gegaan en niet de frikandel versie van Noskos  :p
 
Die wraps lijken me wel wat :) lekker bezig!
 
Ziet er smakelijk uit Ben, had ik best willen proeven. ;)
 
dat ziet er fantastisch uit Ben.
heb als eens loempias gemaakt met PP, maar dit is ook leuk
dank voor de inspiratie
 
Mooie run Ben. De kleur van je PP ziet er ook mooi uit door de pekel. Porkbelly burn ends is natuurlijk goud. De frikandel versie moet nog gemaakt worden hier.
PP inpakken in de wrap van kool is gaaf. Iets om te onthouden. Feestje zal geslaagd zijn. Aan de hapjes kan het niet gelegen hebben
 
Lekker Ben! Nog gefeliciteerd met Rachel!
 
Ziet er top uit! vooral de groene kool bladeren oplossing vind ik erg leuk en ga ik onthouden.
 
Bram zei:
Mooie run Ben. De kleur van je PP ziet er ook mooi uit door de pekel. Porkbelly burn ends is natuurlijk goud. De frikandel versie moet nog gemaakt worden hier.
PP inpakken in de wrap van kool is gaaf. Iets om te onthouden. Feestje zal geslaagd zijn. Aan de hapjes kan het niet gelegen hebben

dank je Bram, feestje was zeer geslaagd (ik zag mezelf niet wat worst en kaas op tafel zetten, wat natuurlijk ook lekker is)
 
Wat een geinig idee. Ziet er top uit!
 
Dat ziet er allemaal top uit en dat recept met groene kool PP en atjar lijkt mij erg lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan