BasBQ
Beef en Steak

16 uur op BBQ... klaar of niet?

 
 
 

ThrowonD

Stoker
Berichten
494
Goedenavond.

Op mijn Smokey mountian, heb ik 4 picknick hammen liggen, welke ik als PP gaan klaarmaken.
Na 16 uur, is er eentje 96 graden (die is klaar).

Andere drie vari?ren in temp van 87-90 graden.
Met de thermopen ook verschillende tempen.

Echter als ik er in prik, lijkt het of ik na de korst in een bak water prik..., totaal geen weerstand.
Dus voor mijn "gevoel" zijn ze klaar.

Zijn ze dat dan ook?
Of moet ik toch de temperatuur aanhouden?


De termometers zijn goed.
 
Temperatuur is een leidraad. Als de kern 88gr is dan ga je de priktest doen. En je voelt geen weerstand is het klaar.

En vergeet de foto?s niet. Nu zijn we nieuwsgierig geworden. 
 
Let wel dat ook pulled pork overcooked kan zijn
 
Terug
Bovenaan Onderaan