BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 
 

mister-roberto

Tondelzoeker
Berichten
11
Twee weken geleden heb in Pulled Pork gemaakt. Ik had het al een keer eerder gemaakt. Het was toen te droog.
Ik vond het dus wel spannend, maar het is gelukt.

Ik had bij de plaatselijk slager 2,5 kilo procureur gehaald

9e457a7af0e4b3712504327dad022c3f.jpg


Ik had hem ingespoten met appelsap.

En verder gaan rub gebruikt

88b29911d613786e2c807d09107b0890.jpg


Ik had het stuk vlees door midden gesneden. Ik was bang dat hij anders die dag niet op tijd klaar zou zijn.

0baa080fb61a70fa59bf3dbf5d52ae97.jpg


Toen het 70 graden kern temperatuur had.


6d0ee541a9d4039aa7438fd5eec5c79e.jpg


Toen het klaar was!

d07fb469fb054e1f9d5a8a2706e11f5d.jpg


We hebben in de avond na 13 uur op 100 graden lekker opgegeten. Het was erg goed gelukt de aanvragen kwamen al voor verjaardagen om te maken !





Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor. Ziet er goed uit
 
Niet doorsnijden en garen op een hogere temperatuur (107-120?) en dan na zo?n 5 uur inpakken in folie geven een sappiger resultaat.
 
noskos zei:
Niet doorsnijden en garen op een hogere temperatuur (107-120?) en dan na zo?n 5 uur inpakken in folie geven een sappiger resultaat.
Bedankt voor de tip, ga ik volgende keer proberen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Al met al een geslaagde sessie zo te zien, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Altijd lekker PP :D
Dat was genieten zie ik aan de foto's.
 
Lekkere run PP. En als je gelijk aanvragen krijgt voor feesten en partijen is dat iig een super compliment.
Gefeliciteerd met je knorrie.
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Ziet er lekker uit gefeliciteerd met je knor. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan