BasBQ
Beef en Steak

Mijn kolen koelen te snel af, ik gebruik cocosbriketten van de jumbo

Misschien gebruik je te weinig? Hoeveel heb je gebruikt en op wat voor Q?


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Wat is te snel, hoe heb je ze aangestoken, hoeveel, met een starter of zonder, wat voor barbecue?

Allerlei vragen die het beantwoorden van je vraag makkelijker maken.

Zal eens kijken of ik ze kan testen.
 
Te weinig zuurstof?
Vormen ze veel as, waardoor ze zichzelf verstikken?
 
Ridevi71 zei:
Te weinig zuurstof?
Vormen ze veel as, waardoor ze zichzelf verstikken?
Zat ik ook te denken.

Ligt eraan wat voor BBQ er wordt gebruikt en hoeveel kolen er in beginsel worden aangestoken.


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Ik gebruik een weber look a like.
Ik had alle schuiven vol open, vanavond in het begin de onderste schuif maar eens wast dicht doen

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
ej.samsen zei:
Ik gebruik een weber look a like.
Ik had alle schuiven vol open, vanavond in het begin de onderste schuif maar eens wast dicht doen

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Misschien kun je de kolen af en toe ?aftikken? zodat de as eraf valt. Je schuif dichtdraaien resulteert in minder zuurstof = minder temperatuur. Genoeg briketten gebruiken helpt ook.


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Terug
Bovenaan Onderaan