BasBQ
Beef en Steak

Kippe-braad-stoof van gietijzer...

 
 

Frenzel

Vuurmaker
Berichten
53
Vandaag is ie dan eindelijk binnen gekomen en ga hem morgen proberen.
Iemand ervaring met zoiets?

Beer-Can-Chicken is me bekend maar dit nog niet, dus laat jullie tips maar een los

Lijkt me lekker dat het vocht van de kip op de groente en aardappeltjes druppelt en dat gaat garen in het vocht van de kip. In het midden kun je net zoals bij een BCC vocht doen zodat het gaat verdampen in de kip.
41295c3ef56768451e26c88057ad4498.jpg
571e67efcec06010ab68a424853b0cd7.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Misschien staat hier iets tussen ;
https://www.webergrillrestaurant.com/beer-can-chicken-recipe/

Of evt: "Prutje" van roseville  aardappel met rozemarijn, worteltjes en of spruitjes.
Zelf zou ik deze pas de laatste 30 minuten toevoegen en garen in het lekvet van de kip.

Gaat vast lukken, succes
 
Ik heb er ook ??n. Aardappels onderin en ze garen mooi mee in het vet van je kippetje.
 
En dat vullen in het midden (met bier of iets) kun je achterwege laten. Gewoon zelf opdrinken.
Succes alvast en veel plezier!
 
Marcel zei:
Misschien staat hier iets tussen ;
https://www.webergrillrestaurant.com/beer-can-chicken-recipe/

Of evt: "Prutje" van roseville  aardappel met rozemarijn, worteltjes en of spruitjes.
Zelf zou ik deze pas de laatste 30 minuten toevoegen en garen in het lekvet van de kip.

Gaat vast lukken, succes

Het zijn Roseval Aardappeltjes  ;) 30 minuten lijkt mij wat kort om ze vanuit rauw gaar te krijgen.
Gewoon de hele rit met de kip mee :)
voorkoken van roseval is overigens een doodzonde. Eigenlijk geldt dat voor alle aardappels, eigenlijk geldt dat voor bijna alles :)
 
Ewald zei:
Marcel zei:
Misschien staat hier iets tussen ;
https://www.webergrillrestaurant.com/beer-can-chicken-recipe/

Of evt: "Prutje" van roseville  aardappel met rozemarijn, worteltjes en of spruitjes.
Zelf zou ik deze pas de laatste 30 minuten toevoegen en garen in het lekvet van de kip.

Gaat vast lukken, succes

Het zijn Roseval Aardappeltjes  ;) 30 minuten lijkt mij wat kort om ze vanuit rauw gaar te krijgen.
Gewoon de hele rit met de kip mee :)
voorkoken van roseval is overigens een doodzonde. Eigenlijk geldt dat voor alle aardappels, eigenlijk geldt dat voor bijna alles :)
haha, ja te snel, in roseville woont familie, woordcorrectie op toestel blijft lastig. Daarnaast is mijn tekst dermate gevuld met dislectische ondersteuning.
Wat de aardappelen betreft gewoon frietjes is altijd goed.
 
Marcel zei:
Wat de aardappelen betreft gewoon frietjes is altijd goed.

Maar dan wel van de Q ;)
die je dan door dat opgevangen kippenvocht kan slepen.
 
Ewald zei:
Marcel zei:
Wat de aardappelen betreft gewoon frietjes is altijd goed.

Maar dan wel van de Q ;)
die je dan door dat opgevangen kippenvocht kan slepen.


Hou op jo, zeker nog ??n uur tot de prak. :D
 
De voorbereiding....
143bce3f84cd3999e9edcf975a4a781a.jpg

Met een lekker biertje erbij, Bush DeNo?l 12%
f2b462c94f31b96c68f81f1cf38a0802.jpg

Kippetje erop metertje erin
56646a83eb4d3b79e5d8c4d932189534.jpg

Groente staan klaar....
24184230b9d85fed02135c9df7ae7487.jpg

Bij 64?C de groente erbij
ee410125bb2ef1eb0a8cbc6893887280.jpg

Met 74?C alles eraf en op tafel serveren.
16ffd561122291fb39a2d8b380dc85ea.jpg

Kippetje loopt door tot 78?C alles nog lekker sappig
BCC op een andere manier



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekkere kip, ziet er prima uit. :)
 
Mooi maaltje geworden, was vast lekker.
 
VROLIJK KERSTFEEST, KIPPETJE!
 
Leuke kip houder. Smaakten de groentes ook goed? En waren ze ook mooi gaar.
Vind dit wel een leuke manier van kip bereiden zo. Alles mooi tegelijk klaar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan