BasBQ
Beef en Steak

1e Ommer BBQ kampioenschap

B

Bissingh

Gast
1e Ommer BBQ Kampioenschap

Onderdeel van de Ommer Bissingh www.ommerbissingh.nl

Contact informatie
Chris Rens
Ommen, Overijssel NL 7731 GG
+316 55858879
bbqwedstrijdommen@gmail.com
 
? Teams dienen om 9:00 uur aanwezig te zijn.
? De organisatie zorgt voor 3 capabele juryleden.
? De organisatie zorgt voor een black box met de hoofdingredi?nten, die om 10 uur bij de eerste deelnemer wordt uitgereikt.
? De hoofdingredi?nten van de organisatie mogen niet vervangen worden door eigen ingredi?nten.
? De deelnemer zorgt zelf voor een BBQ, werkblad en BBQ benodigdheden.
? De brandstof tijdens de wedstrijd mag alleen hout of houtskool zijn. Gas en elektriciteit is niet toegestaan.
? De deelnemer dient zelf zorg te dragen voor het op de juiste wijze koelen en verwerken van de (hoofd)ingredi?nten.
? Er dienen 4 gerechten te worden geserveerd op vastgestelde tijdstippen aan de jury.
? De deelnemer dient zelf de tijd in de gaten te houden waarop het gerecht aan de jury moet worden geserveerd.
? De deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor de opmaak van het gerecht, de organisatie levert alleen het hoofdingredi?nt.
? De jury zal letten op de volgende zaken: Werkplek, Hygi?ne, Vaardigheden, Tijd, Moeilijkheidsgraad, Originaliteit, Combinatie, Presentatie, Portionering, Smaak, Temperatuur en Cuisson.
? De wedstijd zal doorgang vinden met een minimum van 3 teams.
? Prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden.
 
richard0501 zei:
ik zie op de website zo snel niets staan, kan je hier wat posten?
? Teams dienen om 9:00 uur aanwezig te zijn.
? De organisatie zorgt voor 3 capabele juryleden.
? De organisatie zorgt voor een black box met de hoofdingredi?nten, die om 10 uur bij de eerste deelnemer wordt uitgereikt.
? De hoofdingredi?nten van de organisatie mogen niet vervangen worden door eigen ingredi?nten.
? De deelnemer zorgt zelf voor een BBQ, werkblad en BBQ benodigdheden.
? De brandstof tijdens de wedstrijd mag alleen hout of houtskool zijn. Gas en elektriciteit is niet toegestaan.
? De deelnemer dient zelf zorg te dragen voor het op de juiste wijze koelen en verwerken van de (hoofd)ingredi?nten.
? Er dienen 4 gerechten te worden geserveerd op vastgestelde tijdstippen aan de jury.
? De deelnemer dient zelf de tijd in de gaten te houden waarop het gerecht aan de jury moet worden geserveerd.
? De deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor de opmaak van het gerecht, de organisatie levert alleen het hoofdingredi?nt.
? De jury zal letten op de volgende zaken: Werkplek, Hygi?ne, Vaardigheden, Tijd, Moeilijkheidsgraad, Originaliteit, Combinatie, Presentatie, Portionering, Smaak, Temperatuur en Cuisson.
? De wedstijd zal doorgang vinden met een minimum van 3 teams.
? Prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan