BasBQ
Beef en Steak

Pork belly burnt ends

 
 

outwell

Kooltjesharker
Berichten
206
Vandaag voor het eerst porc belly gemaakt volgens de noskos methode.
Wow, dat was heerlijk!!
Deze buikspek kwam uit de supermarkt.
Zit er dan nog veel verschil in kwaliteit vergeleken met de slager en het soort varken?
84b8d1b050f541690327d6405f5ec994.jpg
7dc3f8fa8cdf28afd759e400952925f8.jpg
6640724dc3e224c367f6eb696c9077c3.jpg
33f55fd45bfb21fa224125c9d374cf6c.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Dat ziet er goed uit. Mooie kleur ook.
Moet ik zeker eens gaan maken.
 
Er zit veel verschil in varken. Livar is nog heel veel lekkerder. Ook stukje duurder...
 
Altijd lekker  :)
 
picosuma zei:
Altijd lekker  :)

+1 maar wel met de nodige drank ernaast, ik krijg altijd zo'n dorst van :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan