BasBQ
Beef en Steak

Short Ribs Jord style

 
 

Tinu$

Vuurmaker
Berichten
88
Laatst bij de Makro Black Angus Short ribs meegenomen en vandaag bereid.

78c6f9ad6e28ae454f78e61448ac7c32.jpg


Volgens het recept van Smokey Goodness deel 1.
Dus alleen wat peper en zout er over wel even een beetje getrimd.

02f4aa16eb2a4e35696711320a1da0c8.jpg


Daarna op de Bastard

dd5b4805c163ef7c6f7c9a59033ed1c7.jpg


En dan rustig wachten tot een kern van 92 gr Celsius.

b9705d62781cb679ea69b1be81cb7d3e.png


Om 09:30hr er op en mooi om 17:45hr klaar

f6c94c433c02ea3cf4f305b87f217873.jpg


En dat was smullen Alleen vonden we de dalmatian rub iets te pittig. Ik denk dat ik de volgende keer 1 deel peper vervang door knoflookpoeder.

2024cac7fca7fc1a3cb073221c802a7c.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooie short ribs. Vers gemalen peper gebruikt?

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

 
Brecht zei:
Mooie short ribs. Vers gemalen peper gebruikt?

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

Ik heb de lampong peper van verstegen gebruikt. Deze wilde ik eerst vijzelen, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Ziet er lekker uit  :)
 
Tinu$ zei:
Ik heb de lampong peper van verstegen gebruikt. Deze wilde ik eerst vijzelen, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Dan kan ik inderdaad goed geloven dat het pittig was. Hier gebruik ik voor de dalmatian rub gewoon gemalen zwarte peper en als die te vers gemalen is word het ook bijna te pittig.
 
Brecht zei:
Tinu$ zei:
Ik heb de lampong peper van verstegen gebruikt. Deze wilde ik eerst vijzelen, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Dan kan ik inderdaad goed geloven dat het pittig was. Hier gebruik ik voor de dalmatian rub gewoon gemalen zwarte peper en als die te vers gemalen is word het ook bijna te pittig.

Gewoon nog een keertje maken


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Dat is zeker geen straf  :D
 
Ziet er goed uit! Ik gebruik altijd vers gemalen peper, vooral opletten dat er niet te grote stukken inzitten dan valt de pittigheid erg mee.
 
Mooie short ribs, jammer dat ze iets te pittig waren gewoon nog een keertje maken, wij gebruiken hier ook vers gemalen peper uit de molen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan