- Berichten
- 88
Laatst bij de Makro Black Angus Short ribs meegenomen en vandaag bereid.
Volgens het recept van Smokey Goodness deel 1.
Dus alleen wat peper en zout er over wel even een beetje getrimd.
Daarna op de Bastard
En dan rustig wachten tot een kern van 92 gr Celsius.
Om 09:30hr er op en mooi om 17:45hr klaar
En dat was smullen Alleen vonden we de dalmatian rub iets te pittig. Ik denk dat ik de volgende keer 1 deel peper vervang door knoflookpoeder.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Volgens het recept van Smokey Goodness deel 1.
Dus alleen wat peper en zout er over wel even een beetje getrimd.
Daarna op de Bastard
En dan rustig wachten tot een kern van 92 gr Celsius.
Om 09:30hr er op en mooi om 17:45hr klaar
En dat was smullen Alleen vonden we de dalmatian rub iets te pittig. Ik denk dat ik de volgende keer 1 deel peper vervang door knoflookpoeder.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk