BasBQ
Beef en Steak

Brisket voor een koetje!

 
 

Romcars

Vuurmaker
Berichten
84
Vanmorgen 0700h, eitje aangestoken. Brisket ge?njecteerd met een kopje bouillon en flink in de peper en wat zout.
Rond 0800h erop, en vrijwel steeds rond de 110gr kunnen houden.
Al s middags ingepakt en veel eerder dan verwacht al (1600h) tegen de 92gr kern. Dus 3 uurtjes in de folie laten rusten.
Ondertussen burned ends gemaakt. Man wat waren die geweldig
Ook de brisket, ik kan enkel vergelijken met die van de Black Smoke vorige week, was voortreffelijk! Niet droog, heerlijk spicy peppery.

Een blijvertje! Volgende keer eens zonder in te pakken denk ik, bij ribs ben ik daar ook van terug gekomen.

Bedankt voor de tips allemaal!
d4a3cfe9ab217c1983adfb85279ff45c.jpg
50f3b7fce5746e127d571252a7921a13.jpg
489e1261eb198e3f413ea1a1007328ec.jpg
e3f14284b439988fdba2b9037220ee51.jpg
62c40b0646a65363dcc4c0ab50ee4ea2.jpg
6283b37a182d34227e7638e9a0e44e62.jpg
8eb4cc5177eecd44e0c75fc7a52b89b2.jpg
 
Mooi dat het goed gelukt is en gefeliciteerd met je sticker  :)
 
Netjes gedaan, gefeliciteerd met je Koetje
 
Prima brisket, gefeliciteerd met je koei en vooral smakelijk eten. ;)
 
Mooie smokering. Heb je netjes gedaan. En ook niet onbelangrijk, heerlijk gegeten zo te zien.
Gefeliciteerd met je koei.
 
Gefeliciteerd met je Koei <:p
 
Lekker, gefeliciteerd met je koei.
 
Feli met je koei gozert! 
 
Gefeliciteerd met je koetje

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan