APPELBOOM
Vuurmaker
- Berichten
- 59
Voor dit recept heb ik mij een beetje laten inspireren door "moonshine apple pie" en een beetje aan foodpairing gedaan...
nodig:
5cl jack daniels honey
2,5cl witte rum
verse appelsien
1gr gember poeder
1hand crush ice
20cl ambachtelijk appelsap (troebel)
10cl syndrom tonic RAW (kan vervangen worden door een indy tonic maar de RAW is naar mening het lekkerst)
citroen
1 groot hip wijnglas (1/2liter)
Hoe:
Snij 1/2 appelsien "a vife" en nijp een dekseltje van de appelsien uit in je glas, de appelsienpartjes gaan ook direct in het glas.
Doe 1gr gemberpoeder op de appelsien.
Voeg de jack daniels honey en witte rum toe.
Roer alles goed onder.
voeg crush ice toe tot halfweg je glas.
Giet er nu je appelsap en tonic bij en werk af met een twist citroen
Smaakpallet:
Halfzoet, verfrissend met een spicy afdronk
Foto heb ik nog niet kunnen maken...
Maar laat het jullie smaken!
nodig:
5cl jack daniels honey
2,5cl witte rum
verse appelsien
1gr gember poeder
1hand crush ice
20cl ambachtelijk appelsap (troebel)
10cl syndrom tonic RAW (kan vervangen worden door een indy tonic maar de RAW is naar mening het lekkerst)
citroen
1 groot hip wijnglas (1/2liter)
Hoe:
Snij 1/2 appelsien "a vife" en nijp een dekseltje van de appelsien uit in je glas, de appelsienpartjes gaan ook direct in het glas.
Doe 1gr gemberpoeder op de appelsien.
Voeg de jack daniels honey en witte rum toe.
Roer alles goed onder.
voeg crush ice toe tot halfweg je glas.
Giet er nu je appelsap en tonic bij en werk af met een twist citroen
Smaakpallet:
Halfzoet, verfrissend met een spicy afdronk
Foto heb ik nog niet kunnen maken...
Maar laat het jullie smaken!