BasBQ
Beef en Steak

Nieuw op het forum

 

11E

Sprokkelaar
Berichten
38
Hallo allemaal,
Een paar jaar geleden begonnen met een simpele bbq van een paar tientjes met wat kolen om vlees te  ''verschroeien''...  :-[ op de (soms wat te) directe methode. Beviel goed en nu een weber one-touch premium 47 cm gekregen.

Wat recepten opgezocht en deze klaargemaakt wat heel goed bevallen is op deze bbq. Op zoek naar tips/handigheidjes en recepten op deze site terechtgekomen.

Vind zelf vis/schaaldieren erg lekker en wil in de toekomst gaan proberen om vlees/vis te roken alhoewel ik nog moet uitzoeken of dit goed mogelijk is met de bbq die ik nu heb.

Met vriendelijke groet,
Lesley

 
hoi Lesley,

Welkom op dit edele genootschap.
Ik denk dat er genoeg recepten, tips en handigheidjes voor jou te vinden zijn hier.
En als je vragen hebt, moet je ze gewoon stellen, je krijgt altijd antwoord.
 
Welkom op het forum van het BBQ Genootschap.
 
Lesley, welkom bij het BBQ Genootschap.

Vlees en vis roken gaat prima op je Weber.

Er staan mooie recepten in het recepten deel zoals voor gerookte kip of gerookte zalm en nog veel meer.

Zaterdag 1 september is International Bacon Day, wij gaan dan lekker ons eigen stukje bacon maken, je bent nog op tijd om hier aan mee te doen.

Recepten voor bacon staan in het charcutterie deel.
 
Van harte welkom lesley en veel plezier!
 
Hoi Lesley,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Ha Lesley, gezellig dat je er bent! Welkom hier :)
 
Bedankt!

Al heel wat recepten gezien die ik ga uitproberen, te beginnen met Spiffs burgers deze week!

groeten,
Lesley
 
Hoi Lesley welkom hier. De Spiffs burgers zijn goed te doen en een toppertje
 
Terug
Bovenaan Onderaan