BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

Peter

Sprokkelaar
Berichten
29
Goedemorgen allemaal,
Mijn naam is Peter en ik ben mijn hele leven al kookgek. Ben verzot op literatuur m.b.t. het bereiden van gerechten (dus gewoon kookboeken :) :).
Daar valt natuurlijk ook de barbecue onder en de rookpan maar ook de kamado.
Mijn laatste workshop was die van zelf worst maken en ook daar was ik zo van in de ban dat ik een Porkert gehaktmolen aangeschaft heb. Trouwens deze heb ik via internet in Tsjechi? gekocht en dat scheelde me bijna, ondanks de verzendkosten, de helft.
Na kookfilmpjes op Youtube volg ik al heel lang, als gast, jullie site. Ik heb hier leuke recepten vandaan gehaald en de mooie foto's bewonderd.
Ik hoop nog veel gebruik te maken van jullie tips en recepten en zal zelf ook mijn ervaringen met jullie delen.
Met vriendelijke groet,
Peter
 
Welkom!
 
Hoi, welkom hier
 
Terug
Bovenaan Onderaan